Esküvőfotózás

Közelgő esküvőtökhöz gratulálok és kívánom, hogy már a készülődés is izgalmas legyen számotokra.

Minden napját éld meg, hogy sok örömöt adjon az esküvőtökhöz!

Biztos, hogy sok a kérdés bennetek az esküvőtökkel kapcsolatban.

Megpróbálok segíteni, hogy könnyítsek a válaszok megtalálásában.

Kit válasszak? Mi alapján döntsek?

Tudom, hogy teljes a zűrzavar még most a fejetekben, nem rajzolódott ki a teljes kép, és még nehezíti a dolgotokat az esküvőfotózás kérdése, az a rengeteg fotós, -akik közül választani nagyon nehéz- vagyis ki kísérjen benneteket végig életetek nagy napján, hogy majdan a fotókat ha a kezetekbe veszitek, mindig az az öröm legyen meg bennetek, ami akkor volt a szívetekben.

Az esküvői izgalmak nagyon sokfélék.

Tapasztalatból írom, hogy óriási a különbség. Volt olyan, aki túlélte az esküvőjét, mert annyira kimerült a szervezésben, és volt olyan is, aki minden percét megélte, és könnyed biztossággal adta át egy rendezvényszervezőnek a feladatot.
Ez pénztárca függő. Nem mindenki teheti meg, hogy drága esküvőt szervezzen, de hidd el nem azon múlik, hogy mekkora a felhajtás, hanem azon, hogy milyen energiák építik fel.

Egy fotós választása arról szól, hogy tetszenek-e a képei, mit éreztek, amikor a munkáit nézitek.

Ha megtetszett ajánlatot kértek tőle. Első lépésként ez is egy válaszút hisz lehet, hogy amelyik fotós stílusa megfogott, annak az árai nem megengedhetőek számotokra. Ilyenkor tovább keresgéltek, hogy megtaláljátok azt, aki végig kísér a nagy napon benneteket.
Tudom, hogy minden családban van fotós. Megfordul a fejetekben, hogy majd megkéritek a nagybácsit, vagy az unokatestvért, készítse el ő a képeket.
Mi is így tettük, és őszintén szólva nagyon megbántuk. Hálás köszönet érte, hisz legalább volt aki fotózott, de… Nem azért mert nem voltak élesek, hanem azért, mert semmi érzést nem közöltek a képek. Szeretettel fotózta a folyamatot beállítások nélkül, mi meg ahogy épp voltunk (álltunk, ültünk, grimaszoltunk) lettünk lefényképezve. Ugye nem szeretnél így járni?
Ahogy gondosan kiválasztod az esküvő helyszínét, az éttermet, a tortát, a menüt, hogy minden emlékezetes maradjon, úgy talán a legfontosabb szegmensén sem szabad fukarkodni.
Hidd el nekem, hogy a fotók tartják meg a legtöbb emléket, és arra senki nem fog emlékezni, hogy milyen volt a rántott hús. (lesz olyan azért :D)
Nehéz árakról írnom, mert sokféle igényt kell kielégíteni, így mindig egy személyes találkozás után tudok csak konkrét árajánlatot adni.
A fotók minden esetben egy gondos átválogatás után, precíz utómunkát és retusálást követően kerül egy hónapon belül hozzátok, elsősorban digitálisan.
Ebből ti választhatjátok ki, melyeket szeretnétek egy fotóalbumban látni, melyekből szeretnétek ajándékozni.
A házasságkötés az anyakönyv vezető előtt kezdődik, nyilván ez az első legfontosabb része a fotózásnak, illetve a templomi szertartást is ide sorolom.
Ez az alap, tehát erre épül fel az egész. Minden esetben a megbeszéltek alapján egy költségtervet készítek, melyet gondosan megtervezve, áttekinthetően kaptok a kezetekbe.
Szóval szépen haladunk a beszélgetés során, ti döntitek el, hogy mettől-meddig tartson veletek egy fotográfus. Ezen múlik a díjszabása.
Nézzük lépésről lépésre….

1. Mi is a kreatív esküvőfotózás?

Ami a szertartást megelőz, mely egy általatok kiválasztott helyszínen történik.
Természet és tájfotósként nagy szabadságot ad ez számomra az utómunka során.
Itt készülnek azok a képek, amelyek többnyire a fotóalbum legszebb képei.

A kreatív fotók elkészítése az esküvőtől eltérő napon is történhet, így a fotózás sokkal rugalmasabb és kötetlenebb lehet számotokra. Bármelyik általatok kiválasztott napon, bármilyen helyszínen és napszakban fotózhatunk, akár az esküvő helyszínétől teljesen eltérő környezetben.

Így a kreatív fotózást nem kell beillesztenetek az esküvőtök forgatókönyvébe. Az esküvő is könnyedebbé, stresszmentesebbé válhat a számotokra azáltal, hogy a két esemény eltérő időpontban történik.

2. Mi az, hogy a részletek fotózása?

Mindezt megelőzheti a reggeli készülődés, ott ahonnan elindul a nap. Ilyenkor rengeteg izgalmas dolog történik. A fotográfus ezeket a pillanatokat rögzíti. Apró részletek, melyek megannyi érzést rejtenek magukba. Ilyen egy nyaklánc, egy karkötő, a gyűrű, egy pohár pezsgő, a cipő, a virág, a helyszínen megterített asztalok, dekorációk, szóval minden olyan, ami elengedhetetlen kelléke az esküvőtöknek.

A menyasszonyi ruha, ami még csak egy fogason várakozik, egy harisnya, ami egy kis pikantériát ad a fotók mellé. A frizura elkészülésén át a sminkig, a koszorúslányok ruhái és ők maguk is, minden ilyenkor van fotózva.

Egy pár mondatot még fűznék ide. Tudom, hogy mi nők ilyenkor vagyunk a legszebbek, de a vőlegény készülődését sem szabad elfelejteni. Mivel nem egyedül megyek el az esküvőtökre, így ilyenkor a párom az, aki a vőlegénnyel van. Ott tud aztán jó kis muri lenni…. Mikor cseng a telefon, hogy elkészült a menyasszony, indulhatnak is hozzá.

Tehát az első perctől a vőlegény érkezéséig tart ez a része a fotózásnak, míg el nem jutunk a lánykéréshez.

3. A leánykikérés fotózása az egyik legmeghatóbb pár perc.

Azok a megindítóan szép pillanatok, amikor megérkezik a vőlegény, ahogy egy édesapa átadja a lányát a férfinek oly csodálatos, hogy garantáltan mindenkinek könnyet csal a szemébe. Az első ölelése a napnak a legközelebbi családtagok előtt, mindenki boldog, és mindenki ilyenkor a saját élete megható emlékeire gondol.

 

 

4. A szertartás.

Jó néhány éve nagy divat lett, hogy a házasságkötés a rendezvény helyszínén történik. Ilyenkor a szertartásvezető ott adja össze a párt,és bizony még a pap is kimegy. Úgy tudom, hogy a katolikus papok nem, de az evangélikus és a református igen. Viszont a templom szépségét és meghittségét nem adja át semmi más, így talán jobb, ha a pap a templomba marad. Az esküvőnek ez is, az is egy nagyon látványos része.

 

A szertartás után egy óriási családi fotózásba vágunk bele…

5. A nagy családi mosoly!

Itt repül a csokor, itt már mindenki felszabadulva nevet, és mindenki mindenkivel ölelkezik, miután köszöntötték az ifjú párt. Egyik perc szebb mint a másik, ilyenkor dolgozik a legtöbbet a fényképezőgép.

 

6. Ezt követi a vacsora és a lakodalom.

A finom ételek, italok fotózása is részlet. A sütemények az asztalon, a pohárköszöntő, mind-mind emlékképpé válik a fotókon keresztül. Ezután sok minden történik. A forgatókönyv megírása nem a fotós dolga, de minden esetben jó ha tudja mi mikor várható, hisz fel kell készülnie a pillanatokra. Nem maradhat le semmiről…

Bármilyen kérdésed van, nyugodtan írj, vagy hívj bizalommal. Semmilyen elköteleződéssel nem jár, viszont szimpátiát ébreszthet benned velem kapcsolatban.

Fontos! Nem a mennyiség számít!

Felhívom a figyelmeteket egy súlyos hibára, mert sajnos hallottam már ilyet. Ha olyan fotósról hallasz, aki rászabadított a párra 3000 nyers képet -a válogatás örömét átadva nekik- az nem profira jellemző! Ilyennel szóba se álljatok. Az első 150 kép után garantált a rosszullét.
Képtelenség így örömmel nézni a képeket, és átadni magatokat a boldog pillanatoknak.
Egy komoly, igényes, hivatásában elkötelezett fotográfus minden esetben a fotóit utómunkázza. A kreatív sorozatot retusálja, és megfelelő minőségben garantálja az átadását.
Egy esküvőfotós anyag képi darabszáma 1500-2000 kép, de a sokaság nem garancia arra, hogy élvezni is fogod annak megnézését, ha rádömleszti mind a “fotóbetyár”.
Egy jó fényképész kiválogatja a legszebbeket rengeteg szempontot figyelembe véve. Így lesz számotokra egy mesebeli történet az esküvőtök napja.

Fotóalbumot is kérhettek tőlem.

Ennek is megvan külön az ára és a minősége. Az egyszerűtől a kézzel készített Fine art fotóalbumig állok rendelkezésre.

Fine art fotóalbum

Az ár az egyedisége miatt változó, és őszintén írom, hogy a különbség hatalmas.
Ne feledd el, hogy ha megbízol egy fényképészt, akkor az ő fotói zárják be az emlékeiteket, tehát egy maradandó és kézzelfogható igényes munkát várhatsz tőle.

Kiegészítő szolgáltatásokat is tudok ajánlani.

Profi sminkes, műkörmös és fodrász szakembert szívesen ajánlok. Mivel a szépségszakmában dolgozom, olyan kapcsolataim is vannak, akiknek a munkájában megbízok.

Az esküvőt megelőzheti a jegyespárfotózás.

Ezt egy külön napon egy másik helyszínen készítem el, mint az esküvő napján készült fotókat.
Erről írtam egy külön oldalt.
Ekkor is érzelmi  megnyilvánulásaitok pillanatait fotózom le… Nézd csak!!
– Megláthatjátok egymást egy kicsit másképpen, úgy ahogy addig még nem.
– Ott lesznek a fotókon azok a pillantások, ölelések amelyeket ti magatok nem láttok, csak éreztek.
– A meghittség, csók, vagy éppen a nevetés és a humor mind megindítóan szépek lesznek.
– A képeiteket sok év elmúltával is amikor a kezetekbe veszítek, felidéződik bennetek mindaz, ami akkor a szívetekben ott volt.
Észrevenni magunkban a másikat egy fotón keresztül, talán ha egy pillanatra is, de saját szépségünk tükröződik vissza róla.
Megcsillan a másik személyében az a legnagyszerűbb részünk, amely mindenkiben megvan.
A szeretet és a szerelem néz ilyenkor vissza ránk, bárki is álljon előttünk akit választottunk
Egy feltétele van, hogy megpillanthassuk ezt a csodát! Őszintének, tisztának és nyitottnak kell lennünk, máskülönben nem megy.
Ezt egy lehetőségként kínálom, az ára általában 35 000 Ft, de ezt ajándékként is fel szoktam ajánlani abban az esetben, ha végig kísérhetlek benneteket a nagy napon.
A jegyespárfotózás után az esküvőn már baráti üdvözlettel várjuk egymást -megkönnyítve a beállításokat- hogy felszabadultságot, könnyedséget tükrözzön minden mozdulat.
Köszönöm a megtisztelő figyelmedet, várom érdeklődésedet.
Baráti üdvözletem: Pauer Katalin fotográfus.

 

Kérlek látogass el a facebook oldalamra!

https://www.facebook.com/EmlekkepFotografia/ Ha kedveled az oldalamat, akkor sokszor fogsz találkozni kedvezményes fotózási lehetőségekkel. Különböző témákban hónapról hónapra, mindig lesz olyan, ami esetleg kedvedre való. Munkáimat az oldalon követheted, privát üzenetet is írhatsz nekem, amire hamar válaszolok. Egyedi elképzelésedet is megvalósítom, és áraimat az igényeidhez igazítva kialakítom. Amennyiben már voltál nálam, további egyéni kedvezménnyel ajándékozlak meg. Várlak szeretettel!

Az áraimat közösen alakítjuk úgy, ahogy ti szeretnétek. Írj bátran, vagy hívj bizalommal. Biztos megtaláljuk a számotokra megfelelő lehetőséget.

Adatvédelmi nyilatkozat. Az oldalt Cookie-t használ. Cookie technológia segítségével Ön a legtöbbet hozhatja ki a weboldalból. Kérjük engedélyezze a Cookie-k használatát. Bővebben...

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. Mi az a süti (cookie)? A süti egy egyszerű és kisméretű állomány (betűkből és számokból álló karaktersor), melynek elküldése a weboldal lapjain keresztül történik, miközben azt a böngésző program a számítógép merevlemezén is tárolja. A weboldal a következő felkeresésekor a merevlemezen tárolt információkat visszaküldi a szervereknek és ezzel teszi egyszerűbbé az internetezést. A sütiket tehát a felhasználók azonosítására és monitorozására használják, a kóddal azonosítják a weboldalra visszatérő felhasználókat. A sütik többsége állandó süti, amiben a felhasználó személyes adatai nem tárolódnak, név szerint tehát nem azonosítható be senki. Csak olyan információk kerülnek rögzítésre, amik alapján egyszerűbbé válik az internetezés, ha a felhasználó ismét a weboldalra látogat. Ezzel a weboldal alkalmassá válik a személyes beállítások megjelenítésére. Így nem szükséges újra és újra megadnia a személyes beállításokat, vagyis idő takarítható meg és a weboldal használata kényelmesebbé válik. Az állandó sütiken kívül vannak ideiglenes, csak egy munkamenetre vonatkozó sütik is, ezek a böngésző bezárásakor automatikusan eltávolításra kerülnek. Az állandó sütik meghatározott ideig élnek, de bármikor törölhetők. Jó példa a süti használatra a több nyelvű oldalak működése. A sütik megjegyzik milyen nyelvet választott legutóbb a felhasználó, a következő látogatás alkalmával pedig automatikusan az adott nyelven töltődik be a weboldal. Adatvédelmi nyilatkozat Az Emlékkép Fotográfia honlap tulajdonosa, Pauer Katalin vagyok. Kiemelt figyelmet fordítok a személyes adatok védelmére és a hatályos adatvédelmi jogszabályok rendelkezéseinek betartására, hogy felhasználóimnak érdekei ne sérülhessenek. Jelen Adatvédelmi Nyilatkozat ismeretében eldönthetik, mely adataikat osztják meg az Emlékkép Fotográfiával. Adatkezelő neve: Pauer Katalin Címe: Budapest 1173 Agyaghegyi dűlő 138012/2 Elérhetősége: 062009106073 E-mail címe: emlekkepfotografia@gmail.com Személyes adatok megadása, módosítása, törlése. A személyes adatok megadása minden esetben önkéntes. Azokat az Emlékkép Fotográfia kizárólag az itt meghatározott céllal és módon használja fel. Az adatkezelés jogalapja a képmást tartalmazó felvételek elkészítése és tárolása tekintetében az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) szóló 2016. április 27-i (EU) 2016/679 RENDELETE (a továbbiakban: GDPR rendelet) 6. cikk (1) bekezésének a) pontja, mely szerint az érintett hozzájárulását adta személyes adatainak egy vagy több konkrét célból történő kezeléséhez, illetve b) pontja, mely szerint az adatkezelés olyan szerződés teljesítéséhez szükséges, amelyben az érintett az egyik fél, vagy az a szerződés megkötését megelőzően az érintett kérésére történő lépések megtételéhez szükséges, továbbá az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv. (Infotv.) 5.§ (1) bek. a) pontja szerint az érintett önkéntes hozzájárulása. A hozzájárulást Felhasználó az egyes adatkezelések tekintetében a weboldal használatával, az ajánlatkérés elküldésével, illetve a hozzászólás önkéntes küldésével adja meg. Az Emlékkép Fotográfia weboldalát személyes adatainak felfedése nélkül is megtekintheti, vannak azonban olyan plusz szolgáltatások (például: árajánlat kérés), amelyek igénybevételéhez mindenképpen szükséges bizonyos adatok megadása. A felhasználó által a kapcsolatfelvétel során kötelezően megadott adatok:  név  e-mail cím Azáltal, hogy a felhasználó kitölti a kapcsolati űrlapot, hozzájárul megadott adatai feldolgozásához. Ezen adatok egyéb személyes felhasználói adatokkal – törvény által kötelezővé tett esetek kivételével – össze nem kapcsolhatók. Az adatokhoz kizárólag az adatkezelő fér hozzá. Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása – hacsak törvény ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel – a felhasználó előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges kizárólag. Adatkezelő a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelőségéért az azt megadó személy felel. Amennyiben Felhasználó szükségét érzi, előzetesen megadott személyes adatai a+36 20 9106073 telefonszámon vagy az emlekkepfotografia@gmail.com e-mail címen keresztül, illetve postai úton (1173 Budapest Agyaghegyi dűlő 138012/2)) módosíthatóak. Ugyanezen elérhetőségeken kérheti azok végleges törlését is, vagy tájékoztatást a kezelt személyes adatairól. Gyermekek jogai Az Emlékkép Fotográfia nem értékesíti termékeit és szolgáltatásait gyermekek számára. Amennyiben az Emlékkép Fotográfia tudomására jut, hogy weboldalán gyermekkorú személy adatait adták meg, mindent megtesz azért, hogy mielőbb törölje ezen adatokat. Amennyiben egy szülő kéri gyermeke vonatkozásában az adatok törlését azt megelőzően, hogy Emlékkép Fotográfia felfedezte és törölte volna az adatokat, természetesen eleget tesz ennek a kérésnek. Az Emlékkép Fotográfia a kiskorúakról készített fényképeket minden esetben szülői (törvényes képviselői) hozzájárulásával használja fel a GDPR rendeletben foglalt rendelkezéseknek megfelelően. Természetes személyről készített képmás A GDPR rendelet szerint személyes adat az azonosított vagy azonosítható természetes személyre („érintett”) vonatkozó bármely információ; azonosítható az a természetes személy, aki közvetlen vagy közvetett módon, különösen valamely azonosító, például név, szám, helymeghatározó adat, online azonosító vagy a természetes személy testi, fiziológiai, genetikai, szellemi, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára vonatkozó egy vagy több tényező alapján azonosítható. A GDPR rendelet szerint adatkezelés a személyes adatokon vagy adatállományokon automatizált vagy nem automatizált módon végzett bármely művelet vagy műveletek összessége, így a gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, tagolás, tárolás, átalakítás vagy megváltoztatás, lekérdezés, betekintés, felhasználás, közlés továbbítás, terjesztés vagy egyéb módon történő hozzáférhetővé tétel útján, összehangolás vagy összekapcsolás, korlátozás, törlés, illetve megsemmisítés; A fentiek alapján egy ember arca, képmása személyes adatnak, a fényképfelvétel elkészítése, tárolása nyilvánosságra hozatala pedig adatkezelésnek minősül, amihez – külön törvényi felhatalmazás hiányában – az előzőek szerint szerződéses kapcsolat, illetve az érintett hozzájárulása szükséges. Az Emlékkép Fotográfia minden esetben az érintett személy hozzájárulásával használja fel az általa készített fényképeket, és mindaddig tárolja, míg céljait szolgálja, illetve abban az esetben is törli, ha erre írásban az érintett személy kéri. A fentiek mellett az adatok kezelésének tartalma nem haladja meg a a kezelt adattal kapcsolatban a polgári jogi igényérvényesítésre nyitva álló idő tartamát. A GDPR rendelet szerint 9. cikk (1) bekezdése szerint az adatok különleges kategóriáját képezik a faji vagy etnikai származásra, politikai véleményre, vallási vagy világnézeti meggyőződésre vagy szakszervezeti tagságra utaló személyes adatok, valamint a természetes személyek egyedi azonosítását célzó genetikai és biometrikus adatok, az egészségügyi adatok és a természetes személyek szexuális életére vagy szexuális irányultságára vonatkozó személyes adatok. Az Emlékkép Fotográfia nem kezel különleges adatot, az elkészített képmások kezelésének célja kizárólag az érintett által kezdeményezett – a képmás előállítására és kezelésére irányuló – szerződés teljesítése, illetve a lentiek szerinti üzletszerzés, üzletfejlesztés, azokat semmilyen körülmények között nem használja az érintett egyedi azonosítására. Amennyiben az Emlékkép Fotográfia birtokába bármely módon az adatok különleges kategóriája szerinti adat kerül, azt haladéktalanul törli. Az adatkezelés célja, felhasználása és közzététele Az Emlékkép Fotográfia a megadott adatokat a felhasználó által kért árajánlatok elküldése, azok személyre szabhatósága érdekében kéri és használja fel. A hozzászólásokhoz megadott e-mail címeket és neveket az Emlékkép Fotográfia kizárólag a weboldal biztonsága érdekében kéri, azokat semmilyen további céllal nem használja. Az adatokat kizárólag levelezésében és az ajánlatokban tárolja. Nem tart fent önálló adatbázist. A Felhasználók által megadott személyes adatokat az Emlékkép Fotográfia közvetlen üzletszerzés, valamint az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kizárólag a Felhasználó előzetes tájékoztatását és engedélyadását követően használhatja. Ilyen esetben az adatkezelés időtartama az ilyen célú adatkezeléshez történő hozzájárulás visszavonásáig, vagy addig az időtartamig terjed, ameddig az érintett kifejezetten hozzájárult. Az Emlékkép Fotográfia a weboldal látogatottságának növelése és üzletfejlesztésének érdekében a Google Analytisc-ben statisztikai adatokat gyűjt Felhasználóiról. Ezeket nem adja ki harmadik félnek és nem használja fel más célra. Az Emlékkép Fotográfia a Felhasználó személyes adatait minden esetben az Adatvédelmi Nyilatkozatnak, az előzetes tájékoztatásnak és engedélynek megfelelően használja fel, azokat harmadik félnek nem adja ki. Az Emlékkép Fotográfia weboldala a Felhasználók széleskörű tájékoztatása érdekében más oldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. Az Emlékkép Fotográfia arra törekszik, hogy kizárólag olyan oldalakhoz kapcsolódjon, melyek betartják minőségi elvárásait és elkötelezettek a személyiségi jogvédelem iránt. Ugyanakkor az ilyen oldalak adatvédelmi gyakorlatáért és tartalmáért vállal felelősséget. Amennyiben az Emlékkép Fotográfia tudomást szerez arról, hogy a Felhasználó  harmadik személy személyes adatait adja meg  az oldalon nyilvánosan hozzáférhető, illetve jogellenesen megszerzett személyes vagy egyéb adatokat harmadik személy jogait megsértő módon használ fel  az oldal használata során kárt okoz megteszi a szükséges jogi intézkedéseket, s mindent elkövet, hogy az eljáró hatóságokat segítse. Amennyiben a Felhasználó harmadik fél személyes adatait adja meg vagy használja fel, akkor kizárólag az adott Felhasználó felel az adatkezelésre vonatkozó jogszabályi követelmények teljesítéséért. A weboldalon megadott személyes adatok felhasználhatók bírósági vagy más hatósági idézés, felhívás, megkeresés alapján. Cookie-k A „cookie” egy olyan kis adatfájl, amelyet a webhely küld és tárol a Felhasználó merevlemezén. Az Emlékkép Fotográfia arra használja a cookie-kat, hogy átfogóbb képet kaphasson oldala látogatottságáról és Felhasználói érdeklődési köréről, ezzel együtt pedig megkönnyítse a weboldalon történő tájékozódást. Mindezt azzal a céllal teszi, hogy weboldalát és szolgáltatásait minél jobban a Felhasználók igényeire szabja. A megfigyeléseket során a Felhasználók személyes adatai azonosíthatatlanok maradnak. A legtöbb böngésző alapértelmezésben elfogadja a „cookie”-kat, de a biztonsági beállítások módosításával elutasíthatja ezeket. Az adatkezelés időtartama A felhasználó által megadott személyes adatok kezelése mindaddig fennmarad, amíg a Felhasználó igényeinek kiszolgálása szükségessé teszi, vagy Felhasználó nem kéri azok törlését, de legfeljebb az adott adattal összefüggésben érvényesíthető polgári jogi igény érvényesítésének határidejéig. Az összegyűjtött adatok biztonsága Az Emlékkép Fotográfia törekszik arra, hogy személyes adatait és azok minőségét védje. Változások az Adatvédelmi Nyilatkozatban Az Emlékkép Fotográfia fenntartja magának a jogot, hogy a jelen Adatvédelmi Nyilatkozatot egyoldalú döntésével bármikor módosítsa. Erről Felhasználót megfelelő módon tájékoztatni kell. A szolgáltatás további felhasználásával a Felhasználók a megváltozott szabályzatot tudomásul veszik, ezen túlmenő beleegyezésük kikérésére nincs szükség. Kapcsolatfelvétel A felhasználó jogérvényesíti lehetőségeit a GDPR rendelet, az Infotvz Avtv., valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, továbbá bármilyen személyes adattal kapcsolatos kérdésben kérheti a Nemzeti Adatvédelmi Hatóság biztos segítségét is. Az adatok védelmére vonatkozó irányelvekkel kapcsolatban az alábbi e-mail címen veheti fel velünk a kapcsolatot: emlekkepfotografia@gmail.com A weboldalon található minden írásos és képi anyag Pauer Katalin tulajdonát képezi. Ezen anyagok nem másolhatók és nem felhasználhatók mindaddig, amíg a felhasználó a tulajdonos beleegyezését nem kéri. Az oldalon található képek és tartalmak a szerzői jog védelme alatt állnak. Jogok gyakorlása, jogorvoslat Felvilágosítás A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi es Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is. Név: Adatvédelmi Biztos Hivatala Székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 22. Postacím: 1387 Budapest, Pf.: 40. Telefon: 061-475 -186, 475-7100 Telefax: 061-269-1615 E-mail:adatved@obh.hu

Bezárás