Közelgő esküvőtökhöz gratulálok és kívánom, hogy már a készülődés is legyen számotokra izgalmas.

Minden napját éld meg, hogy sok örömöt adjon az esküvőtökhöz!

Kit válasszak? Mi alapján döntsek?

Tudom, hogy teljes a zűrzavar még most a fejetekben, nem rajzolódott ki a teljes kép az esküvőtökkel kapcsolatban, és még nehezíti a dolgotokat az esküvőfotózás kérdése, az a rengeteg fotós, -akik közül választani nagyon nehéz- vagyis ki kísérjen benneteket végig életetek nagy napján, hogy majdan a fotókat ha a kezetekbe veszitek, mindig az az öröm legyen meg bennetek, ami akkor volt a szívetekben.

Az esküvői izgalmak nagyon sokfélék.

Tapasztalatból írom, hogy óriási a különbség. Volt olyan, aki túlélte az esküvőjét, mert annyira kimerült a szervezésben, és volt olyan is, aki minden percét megélte, és könnyed biztossággal adta át egy rendezvényszervezőnek a feladatot.
Ez pénztárca függő, nem mindenki tud drága esküvőt szervezni. Hidd el nem azon múlik, hogy mekkora a felhajtás, hanem azon, hogy milyen energiák építik fel.

Egy fotós választása is arról szól, hogy tetszenek-e a képei, mit éreztek, amikor a munkáit nézitek.

Ha megtetszett ajánlatot kértek. Ez is egy válaszút, hisz lehet, hogy amelyik fotós stílusa megfogott, annak az árai nem megengedhetőek számotokra. Ilyenkor tovább keresgéltek, hogy megtaláljátok azt, aki végig kísér a nagy napon benneteket.
Tudom, hogy minden családban van fotós. Megfordul a fejetekben, hogy majd megkéritek a nagybácsit, vagy az unokatestvért, készítse el ő a képeket. Mi is így tettük, és őszintén szólva nagyon megbántuk. Nem azért mert nem voltak élesek, hanem azért, mert semmi érzést nem közölt. Fotózta a folyamatot, beállítások nélkül, mi meg ahogy épp álltunk, ültünk, grimaszoltunk lettünk lefényképezve.
Ahogy gondosan kiválasztod az esküvő helyszínét, az éttermet, a tortát, a menüt, hogy minden emlékkezetes maradjon, úgy talán a legfontosabb szegmensén sem szabad fukarkodni.
Hidd el nekem, hogy a fotók tartják meg a legtöbb emléket, és arra senki nem fog emlékezni, hogy milyen volt a rántott hús.
Nehéz árakról írnom, mert sokféle igényt kell kielégíteni, így mindig egy személyes találkozás után tudok csak konkrét árajánlatot adni.
Csomagajánlataim tájékoztató jellegűek. (Az oldal alján találod a táblázatokban)
Ha összeget szeretnél látni, akkor 50.000 Ft-tól egészen a 300.000 Ft-ig is elmehetnek az árak.
A fotók minden esetben egy gondos átválogatás után, precíz utómunkát és retusálást követően kerül egy hónapon belül hozzátok, elsősorban digitálisan.
Ebből ti választhatjátok ki, melyeket szeretnétek egy fotóalbumban látni.
A házasságkötés az anyakönyv vezető előtt kezdődik, nyilván ez az első legfontosabb része a fotózásnak, illetve a templomi szertartást is ide sorolom.
Ez az alap, tehát erre épül fel az egész. Minden esetben a megbeszéltek alapján egy költségtervet készítek, melyet gondosan megtervezve, áttekinthetően kaptok a kezetekbe.
Szóval lépésről lépésre haladunk a beszélgetés során, ti döntitek el, hogy mettől-meddig tartson veletek egy fotográfus. Ezen múlik a díjszabása.
Nézzük lépésről lépésre….

Mi is a kreatív esküvőfotózás?

Ami a szertartást megelőz, mely egy általatok kiválasztott helyszínen történik.
Természet és tájfotósként nagy szabadságot ad ez számomra az utómunka során.
Itt készülnek azok a képek, amelyek többnyire a fotóalbum legszebb képei.

A kreatív fotók elkészítése az esküvőtől eltérő napon is történhet, így a fotózás sokkal rugalmasabb és kötetlenebb a számotokra. Bármelyik általatok kiválasztott napon, bármilyen helyszínen és napszakban fotózhatunk, akár az esküvő helyszínétől teljesen eltérő környezetben.

A fotózást nem kell beillesztenetek az esküvőtök forgatókönyvébe. A fotózás és az esküvő is könnyedebbé, stresszmentesebbé válhat a számotokra azáltal, hogy a két esemény eltérő időpontban történik.

Mi az, hogy a részletek fotózása?

Mindezt megelőzheti a reggeli készülődés, ott ahonnan elindul a nap. Ilyenkor rengeteg izgalmas dolog történik. A fotográfus ezeket a pillanatokat rögzíti. Apró részletek, melyek megannyi érzést rejtenek magukba. Ilyen egy nyaklánc, egy karkötő, a gyűrű, egy pohár pezsgő, a cipő, a virág, szóval minden olyan, ami elengedhetetlen kelléke az esküvőtöknek. A menyasszonyi ruha, ami még csak egy fogason várakozik, egy harisnya, ami egy kis pikantériát ad a fotók mellé. A frizura elkészülésén át a sminkig, a koszorúslányok ruhái és ők maguk is, minden ilyenkor van fotózva.

Egy pár mondatot még fűznék ide. Tudom, hogy mi nők vagyunk ilyenkor a legszebbek, de a vőlegény készülődését sem szabad elfelejteni. Mivel nem egyedül megyek el az esküvőtökre, így ilyenkor a párom az, aki a vőlegénnyel van. Ott tud aztán jó kis muri lenni…. Mikor cseng a telefon, hogy elkészült a menyasszony, indulhatnak is hozzá.

Tehát az első perctől a vőlegény érkezéséig tart ez a része a fotózásnak. Eljutottunk a lánykéréshez.

A leánykikérés fotózása az egyik legmeghatóbb pár perc.

Azok a megindítóan szép pillanatok, amikor megérkezik a vőlegény, ahogy egy édesapa átadja a lányát a férfinek oly csodálatos, hogy garantáltan mindenkinek könnyet csal a szemébe. Az első ölelése a napnak a legközelebbi családtagok előtt, mindenki boldog, és mindenki ilyenkor a saját élete megható emlékeire gondol.

A szertartás.

Jó néhány éve nagy divat lett, hogy a házasságkötés a rendezvény helyszínén történik. Ilyenkor a Szertartásvezető ott adja össze a párt. Olyanról is hallottam, hogy a pap is kimegy. Úgy tudom, hogy a katolikus papok nem, de az evangélikus és a református igen. Viszont a templom szépségét és meghittségét nem adja át semmi más, így talán jobb, ha a pap a templomba marad. Az esküvőnek ez is, az is egy nagyon látványos része.

A szertartás után egy óriási családi fotózásba vágunk bele.

A nagy családi mosoly!

Itt repül a csokor, itt már mindenki felszabadulva nevet, és mindenki mindenkivel ölelkezik, miután köszöntötték az ifjú párt. Egyik perc szebb mint a másik, ilyenkor dolgozik a legtöbbet a fényképezőgép.

Ezt követi a vacsora és a lakodalom.

A finom ételek, italok fotózása is részlet. A sütemények az asztalon, a pohárköszöntő, mind-mind emlékképpé válik a fotókon keresztül. Ezután sok minden történik. A forgatókönyv megírása nem a fotós dolga, de minden esetben jó ha tudja mi mikor várható, hisz fel kell készülnie a pillanatokra. Nem maradhat le semmiről…

Bármilyen kérdésed van, nyugodtan írj, vagy hívj bizalommal. Semmilyen elköteleződéssel nem jár, viszont szimpátiát ébreszthet benned velem kapcsolatban.

Fontos!

Felhívom a figyelmeteket egy súlyos hibára, mert sajnos hallottam már ilyet. ha rászabadít a fotós a párra 3000 nyers képet, a válogatás örömét átadva nekik, az nem profira jellemző, ilyennel szóba se álljatok. Az első 150 kép után garantált a rosszul lét. Képtelenség így örülni, és átadni magatokat a boldog pillanatoknak.

Fotóalbumot is kérhettek tőlem.

Ennek is meg van külön az ára és a minősége. Az egyszerűtől a kézzel készített Fine art fotóalbumig állok rendelkezésre.

Fine art fotóalbum

Az ár az egyedisége miatt változó, és őszintén írom, hogy a különbség hatalmas.
Ne feledd el, hogy ha megbízol egy fényképészt, akkor az ő fotói zárják be az emlékeiteket, tehát egy maradandó és kézzelfogható igényes munkát várhatsz tőle.

Kiegészítő szolgáltatásokat is tudok ajánlani.

Profi sminkes, műkörmös és fodrász szakembert szívesen ajánlok. Mivel a szépségszakmában dolgozom, olyan kapcsolataim is vannak, akiknek a munkájában megbízok.

Az esküvőt megelőzheti a jegyespárfotózás.

Ezt egy külön napon, egy másik helyszínen készítem el, mint az esküvő napján készült fotókat.
Erről írtam egy külön oldalt.
Ekkor is érzelmi  megnyilvánulásaitok pillanatait rögzítem.
Megláthatjátok egymást egy kicsit másképpen, úgy ahogy addig még nem.
Ott lesznek a fotókon azok a pillantások, ölelések amelyeket ti magatok nem láttok, csak éreztek.
A meghittség, csók, vagy éppen a nevetés és a humor mind megindítóan szépek lesznek.
A képeiteket sok év elmúltával is amikor a kezetekbe veszítek, felidéződik bennetek mindaz, ami akkor a szívetekben ott volt.
Észrevenni magunkban a másikat egy fotón keresztül, talán ha egy pillanatra is, de saját szépségünk tükröződik vissza róla.
Megcsillan a másik személyében az a legnagyszerűbb részünk, amely mindenkiben megvan.
A szeretet és a szerelem néz ilyenkor vissza ránk, bárki is álljon előttünk akit választottunk
Egy feltétele van, hogy megpillanthassuk ezt a csodát! Őszintének, tisztának és nyitottnak kell lennünk, máskülönben nem megy.
Ezt egy lehetőségként kínálom, az ára általában 35 000 Ft, de ezt ajándékként is fel szoktam ajánlani abban az esetben, ha végig kísérhetlek benneteket a nagy napon.
A jegyesfotózás után az esküvőn már baráti üdvözlettel várjuk egymást, megkönnyítve a beállításokat, hogy felszabadultságot, könnyedséget tükrözzön minden mozdulat.
Köszönöm a megtisztelő figyelmedet, várom érdeklődésedet szeretettel.
Szép napot kívánok: Pauer Katalin fotográfus.

Kérlek látogass el a facebook oldalamra!

https://www.facebook.com/EmlekkepFotografia/ Ha kedveled az oldalamat, akkor sokszor fogsz találkozni kedvezményes fotózási lehetőségekkel. Különböző témákban hónapról hónapra, mindig lesz olyan, ami esetleg kedvedre való. Munkáimat az oldalon követheted, privát üzenetet is írhatsz nekem, amire hamar válaszolok. Egyedi elképzelésedet is megvalósítom, és áraimat az igényeidhez igazítva kialakítom. Amennyiben már voltál nálam, további egyéni kedvezménnyel ajándékozlak meg. Várlak szeretettel!

 

Esküvő ezüst csomag
125 000 Ft
 • Kreatív fotózás az esküvő napján
 • Egyházi és polgári szertartás fotózása
 • Családi, portré és csoportképek készítése a nap folyamán
 • Az elkészült képek korrekciója, utómunkája
 • a képek nagy felbontásban, 1 éves időtartamra, webgalériába kerülnek, ahonnan letölthetőek, továbbküldhetőek családtagoknak, barátoknak
Esküvő arany csomag
210 000Ft
 • A menyasszony és vőlegény készülődésének fotózása
 • Kreatív fotózás az esküvő napján
 • Egyházi és polgári szertartás fotózása
 • Családi, portré és csoportképek készítése a nap folyamán
 • A vacsora és lakodalom fotózása a menyasszonytánc és/vagy a menyasszonyi tortával bezárólag / hajnali 1 óráig /
 • Az elkészült képek korrekciója, utómunkája
 • a képek nagy felbontásban, 1 éves időtartamra, webgalériába kerülnek, ahonnan letölthetőek, továbbküldhetőek családtagoknak, barátoknak.
Esküvő gyémánt csomag
250 000Ft
 • Jegyespárfotózás Budapesten vagy környékén
 • A menyasszony és vőlegény készülődésének fotózása
 • Kreatív fotózás az esküvő napján
 • Egyházi és polgári szertartás fotózása
 • Családi, portré és csoportképek készítése a nap folyamán
 • A vacsora és lakodalom fotózása a menyasszonytánc és/vagy a menyasszonyi tortával bezárólag / hajnali 1 óráig /
 • Az elkészült képek korrekciója, utómunkája
 • a képek nagy felbontásban, 1 éves időtartamra, webgalériába kerülnek, ahonnan letölthetőek, továbbküldhetőek családtagoknak, barátoknak
 • Slideshow készítése a pár által kiválasztott zenei aláfestéssel

A Cookie technológia segítségével Ön a legtöbbet hozhatja ki a weboldalunkból. Kérjük engedélyezze a Cookie-k használatát. Bővebben...

COOKIE-szabályzat

Más cégekhez hasonlóan weboldalainkon mi is használunk cookie-kat. Ezeket arra használjuk, hogy tudjuk, járt-e már korábban honlapunkon, és amennyiben igen, akkor milyen oldalakat nézett meg, és ezek alapján mely szolgáltatásaink érdeklik leginkább. Megnyugtatjuk, hogy személy szerint nem tudunk és nem is szándékozunk ezen információk alapján beazonosítani. Van lehetősége ezeket a cookie-kat a böngésző beállításain keresztül visszautasítani, azonban így nem tudjuk garantálni, hogy honlapunk minden szolgáltatását megfelelően tud majd használni.

1. Mik azok a cookie-k (sütik)?
Ha egy weboldalra látogat, az adott honlap a számítógépén vagy mobilján illetve tabletén kis szövegfájlokat tárol el. Ennek segítségével tudja megjegyeztetni egy bizonyos ideig például a felhasználónevét, hogy ne kelljen mindig újra beírnia. Több hasonló kényelmi szolgáltatás működésének feltétele, hogy engedélyezze a cookie-k használatát. A cookie-kat vagy a cookie-k használatával gyűjtött adatait harmadik fél számára nem adjuk el, valamint nem használjuk az azonosítására.

2. Mire használjuk a cookie-kat?
honlapunk a cookie-k segítségével tartja nyilván
•a megjelenítési beállításait, mint például a betűméret beállításokat
•a böngésző típusa és verziója, operációs rendszer, hivatkozó URL-cím (korábban megtekintett webhely), a hozzáféréshez használt számítógép IP-címe, valamint a látogatása dátuma és időpontja
•válaszolt-e valamely aktuális szavazás kérdőívünkre
•a látogatottság és felhasználói viselkedés mintáit, ami lehetővé teszi weboldalunk és szolgáltatásaink fejlesztését

Ezeket az adatokat kizárólag belső és statisztikai célokból rögzítjük.

Honlapunk a következő kétfajta cookie-t használhatja:
•Átmeneti (session) cookie: ezek az ideiglenes adatok a böngészése végéig kerülnek csak tárolásra a cookie file-ban. Ezek elengedhetetlenek a honlapunkkal kapcsolatos egyes funkciók megfelelő működéséhez.
•Állandó (persistent) cookie: Ezek az adatok hosszabb ideig vannak tárolva a böngésző cookie file-jában. Ennek időtartama a böngészőjében alkalmazott beállítástól függ. Az állandó cookie-k lehetővé teszik, hogy a következő látogatásakor a kiszolgáló felismerje. Nem a neve, hanem a számítógépe „címkéje” alapján.

Harmadik féltől kapott cookie-k:
– Google Analytics
_utma; _utmb; _utmv; _utmz; _utmx: Ezek a cookie-k név nélküli adatokat gyűjtenek arról, hogyan használják a látogatók a weboldalunkat, hogy ennek alapján javítani tudjuk annak használhatóságát. További információ: www.google.hu/intl/hu/policies/privacy/

– Facebook.com
datr; lsd; reg_ext_ref; reg_fb_gate; reg_fb_ref; wd: Weboldalunk tartalmát megoszthatja a barátaival a Facebook közösségi oldalon. Ez a szolgáltatás olyan cookie-kat hagyhat a számítógépeden, amelyek felett nincs ellenőrzésünk.

– Twitter.com
__utma; __utmb; __utmc; __utmv; __utmz; _twitter_sess; external_referer; guest_id; k; original_referer: Weboldalunk tartalmát megoszthatja a barátaival a Twitter közösségi oldalon. Ez a szolgáltatás olyan cookie-kat hagyhat a számítógépeden, amelyek felett nincs ellenőrzésünk.

– accounts.google.com
GALX; GAPS; GoogleAccountsLocale_session: Weboldalunk tartalmát megoszthatja a barátaival a Google közösségi oldalán. Ez a szolgáltatás olyan cookie-kat hagyhat a számítógépeden, amelyek felett nincs ellenőrzésünk.

Ablak bezárása